Bemutatkozás

Tömörfa és bútorlap szekrénysorok, szekrények, ágyak, és kiegészítő bútorok tervezése és kivitelezése. Gyors és korrekt munka. Munkát vállalunk Budapest és vonzáskörzetében is.

Asztalos munka

Nincs megjeleníthető elem

Linkek



A gyerekszoba

Címkék: tervezés gyermekbútor

A gyerekszoba berendezésében a célszerű használat és a jó közérzet a legfontosabb szempontok. Néhány jól összeválogatott és kombinált bútorral elérhetjük, hogy az adott alapterületet jól kihasználva el tudjuk helyezni a gyerekszobában mindazt, amire a gyereknek szüksége van. Az alvás, tanulás, játék mellett fontos a biztonságos környezet kialakítása is.

Ötletes, a szoba adottságainak megfelelő, méretre készült bútorösszeállításokkal , a gyermek számára is elérhető, áttekinthető tároló helyek kialakításával (alacsonyabb polcok, faládák, színes dobozok) egy saját kis birodalmat hozhatunk létre csemeténk számára, mely állandóságával biztonságérzetet kelt.

A gyerekbútor tervezés pillanataiba vonjuk be gyermekünket is, így az elkészült gyermekbútort sokkal inkább magáénak érzi majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása