Bemutatkozás

Tömörfa és bútorlap szekrénysorok, szekrények, ágyak, és kiegészítő bútorok tervezése és kivitelezése. Gyors és korrekt munka. Munkát vállalunk Budapest és vonzáskörzetében is.

Asztalos munka

Nincs megjeleníthető elem

Linkek



A konyhabútor

Címkék: tervezés konyhabútor beépítés

 A konyhai munkavégzés során a testtartás gyakori változtatására van szükség, hogy a gerincoszlop és a csigolyák terhelését csökkentsük. A tartós testhelyzetek helytelen tartáshoz vezethetnek, melyek a tartós hát-, és deréktáji fájdalom mellett a gerincoszlop kárásodását is eredményezhetik. Ezért lehetőség szerint alakítsunk ki egy ülő munkavégzésre alkalmas területet is a konyhában. Emellett a különböző munkapultmagasságok vagy az állítható magasságú munkafelületek alkalmazása egy konyhán belül szintén hozzájárulnak a kényelmes munkavégzézéshez. A szem- és kézmagasságba épített sütők, mikorhullámú sütők kialakítása további szempont lehet egy új konyhabútor tervezésénél.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tz · http://mozgasserult.blog.hu 2007.11.20. 20:13:10

A konyhabútorok munkalapjait csak szögben lehet egymás mellé illeszteni. Ha csinálok egy R300-as lekerekítést és leélfóliázom, egy undorító él képződik ahol a dekopírfűrész végighaladt. Persze lehet kérni, hogy csinálják meg ezt a vágást a gyárban és úgy ragassztják rá a kopófelületet, de az bazi drága. Nincs valakinek erre valami 5lete?

Forgács Attila 2007.11.25. 14:54:07

A legegyszerűbb módja egy felsőmaróval, másolókéssel lemarni az ívet, akár kézzel kicsiszolt sablont használva. Ha további segítségre van szüksége, akkor kérem, küldje el egy rajzon a kialakítandó felületet, és a rendelkezésre álló szerszámokat, így tudunk pontos megoldási tervet adni.
Üdvözlettel, Forgács Attila

sueno 2009.08.24. 14:17:55

Sziasztok! Szeretnék e-mailben átküldeni egy konyhai alaprajzot,melyről készítenétek egy konyhai bútor tervet, ha elfogadják, demianhu@hotmail.com, erre a címre várom a választ. Üdv. Dávid

butorasztalos · http://forgacs-butor.blog.hu 2009.08.24. 15:10:48

Kedves Dávid! A főoldalon megtalálja a bútorüzem emailcímét (forgacs.butor gmail.com), oda küldheti a levelet. Hamarosan válaszolunk. Üdvözlettel, Forgács Attila


süti beállítások módosítása