Bemutatkozás

Tömörfa és bútorlap szekrénysorok, szekrények, ágyak, és kiegészítő bútorok tervezése és kivitelezése. Gyors és korrekt munka. Munkát vállalunk Budapest és vonzáskörzetében is.

Asztalos munka

Nincs megjeleníthető elem

LinkekLépcső, korlát

Címkék: lépcső korlát

 Lépcső és korlát készítés: felmérés, tervezés és kivitelezés.

A konyhabútor

Címkék: tervezés konyhabútor beépítés

 A konyhai munkavégzés során a testtartás gyakori változtatására van szükség, hogy a gerincoszlop és a csigolyák terhelését csökkentsük. A tartós testhelyzetek helytelen tartáshoz vezethetnek, melyek a tartós hát-, és deréktáji fájdalom mellett a gerincoszlop kárásodását is eredményezhetik. Ezért lehetőség szerint alakítsunk ki egy ülő munkavégzésre alkalmas területet is a konyhában. Emellett a különböző munkapultmagasságok vagy az állítható magasságú munkafelületek alkalmazása egy konyhán belül szintén hozzájárulnak a kényelmes munkavégzézéshez. A szem- és kézmagasságba épített sütők, mikorhullámú sütők kialakítása további szempont lehet egy új konyhabútor tervezésénél.

A gyerekszoba

Címkék: tervezés gyermekbútor

A gyerekszoba berendezésében a célszerű használat és a jó közérzet a legfontosabb szempontok. Néhány jól összeválogatott és kombinált bútorral elérhetjük, hogy az adott alapterületet jól kihasználva el tudjuk helyezni a gyerekszobában mindazt, amire a gyereknek szüksége van. Az alvás, tanulás, játék mellett fontos a biztonságos környezet kialakítása is.

Ötletes, a szoba adottságainak megfelelő, méretre készült bútorösszeállításokkal , a gyermek számára is elérhető, áttekinthető tároló helyek kialakításával (alacsonyabb polcok, faládák, színes dobozok) egy saját kis birodalmat hozhatunk létre csemeténk számára, mely állandóságával biztonságérzetet kelt.

A gyerekbútor tervezés pillanataiba vonjuk be gyermekünket is, így az elkészült gyermekbútort sokkal inkább magáénak érzi majd.

Referencia fotóalbum az elkészült asztalosmunkákból

Címkék: lépcső konyhabútor szobabútor korláűt forgács bútor

Fotóalbumunkban bemutatjuk a cégünk által készített konyhabútor, lépcső, lépcsőkorlát, szobabútor fényképeinket. A képek megktekintéséhez kattintson a TOVÁBB linkre.

Állásajánlat: szakképzett asztalos

Címkék: állás

Szakképzett, önálló munkavégzésre képes asztalost keresünk.

A munkavégzés helye: Tápiószentmárton.

Jelentkezés a 06-20/958-7387 telefonszámon.

Forgács Bútoripari Bt.

A Forgács Bútoripari Bt. magánszemélyek és közületek egyedi - a bútorlap alapú termékek mellett főként tömör fa megmunkálásával készülő - igényeinek kielégítésére szakosodott. Elsősorban Tápiószentmárton és környéke valamint Budapest és vonzáskörzete területekről veszünk fel megrendeléseket.

Elérhetőség:

Forgács Bútoripari Bt.

Telefon/fax: 06-29/423-474, mobil: 06-20/958-7387


Cégvezető: Forgács Attila